Hlavní obsah

U Hulína hořel rodinný dům na samotě

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hulín
Aktualizováno

Rozsáhlý požár zachvátil v noci na sobotu rodinný dům stojící na samotě u Hulína na Kroměřížsku. Jeho střecha se propadla. Při požáru nebyl naštěstí nikdo zraněn. Vyšetřovatelé zjistili, že v domě byla varna drog.

Článek

„O požáru byli hasiči informováni zhruba ve tři čtvrtě na tři ráno. Na místo vyjely čtyři jednotky profesionálních hasičů z Kroměříže, Holešova, Bystřice pod Hostýnem a Otrokovic, které posílila jednotka dobrovolných hasičů z Holešova,“ řekl Právu mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Rozsáhlý požár podle něj zachvátil značnou část vnitřních místností a takřka celou střechu jednopodlažního objektu. „Větší část střechy vyhořela a propadla se. Hasiči požár postupně lokalizovali a zásahem se jim podařilo zabránit dalšímu rozšíření do okrajových částí budovy a na další přístavky,“ uvedl mluvčí.

Vyšetřovatel zjistil, že požár vznikl nedbalostí při výrobě drog, sdělil Mitáček.

"Pro podezření ze spáchání trestného činu byl případ předán k dalšímu šetření policii. Po vzniku požáru účastníci utekli," dodal Mitáček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám