Hlavní obsah

Mladá žena se prošla v podpatcích po autech Pražanů kvůli prohrané sázce

Novinky, Petr Nový
Praha

Prohraná sázka s kamarádkami bude stát mladou ženu nemalé peníze. V podpatcích se totiž proběhla po střeše několika zaparkovaných aut v Dlouhé ulici v Praze. Policistům se pokusila utéct marně, nyní jí kromě pokuty hrozí i roční pobyt za mřížemi.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Ženy pobíhající po střechách aut si všimla policejní hlídka v Dlouhé ulici před půl čtvrtou ráno. Jakmile žena uviděla policejní hlídku, z vozidel seskočila a snažila se zmizet v bočních uličkách.

To se jí však nepodařilo a muži zákona ji dostihli a zadrželi na Haštalském náměstí. Z předložených dokladů zjistili, že se jedná o dvaatřicetiletou Češku ze severu Čech.

„Chůze po střechách zaparkovaných vozidel byla podle ženy předmětem sázky s kamarádkami, které ještě před jejím zadržením odjely taxíkem neznámo kam,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Po návratu do Dlouhé ulice nalezli policisté nejprve šest vozidel, po jejichž střechách se žena prošla a podpatky svých bot poškodila jejich lak. Podrobnějším ohledáním ale zjistili, že je poškozeno vozidel celkem jedenáct.

„Zadržená proto skončila na policejní služebně pro podezření z trestného činu poškození cizí věci, kdy jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ doplnil Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám