Hlavní obsah

Řidič wartburgu nedal přednost, motorkář byl na místě mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zašová

Motocyklista nepřežil v neděli srážku s osobním autem v Zašové na Vsetínsku. Muž byl na místě mrtvý. Podle prvotních informací zřejmě řidič osobního vozu nedal motocyklistovi přednost v jízdě, řekla krajská policejní mluvčí Jana Bartíková.

Článek

Podle mluvčího krajské záchranné služby Petra Olšana záchranáři už nemohli řidiči motocyklu pomoci. "Další zraněnou osobu jsme převezli do nemocnice," uvedl Olšan.

Nehoda se stala před 16:00 na silnici mezi Valašským Meziříčím a Zašovou u odbočky na Střítež nad Bečvou. "Devětasedmdesátiletý řidič wartburgu ze Stříteže nad Bečvou nedal motocyklistovi přednost a došlo ke srážce. Sám utrpěl lehká zranění, dechová zkouška na alkohol byla negativní," doplnila vsetínská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Policie případ dále vyšetřuje, na místě zasahovali i hasiči.

Motocyklisté se po zimní přestávce vydávají na silnice s jarním oteplením. Během nedělního dne už utrpěla vážná zranění motocyklistka u Bečova nad Teplou na Karlovarsku. [celá zpráva]

Loni zemřelo podle policejní statistiky při nehodách motocyklů a mopedů 96 lidí, meziročně o osm více.

Reklama

Výběr článků

Načítám