Hlavní obsah

Zloděj při útěku před policií vyskočil z třetího patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Šestatřicetiletý muž ve středu ráno údajně vykradl kanceláře v centru Prahy. Při útěku před policií skočil z několikametrové výšky a utrpěl zranění, se kterými musel být převezen do nemocnice. Po ošetření skončil na policejní stanici jako podezřelý z majetkové trestné činnosti, sdělila policejní mluvčí Eva Miklíková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Do Panské ulice v Praze 1 vyjeli policisté spolu se zdravotníky, když svědci nahlásili pád muže z okna budovy. "Na místě zjistili, že se jedná o zloděje, který měl vykrást tamní kanceláře. Ve snaze co nejrychleji utéct muž vyskočil z okna třetího patra," řekla Miklíková s tím, že údajný pachatel i přes zranění utekl.

Podezřelého zadrželi policisté až poté, co personál prodejny s oděvy v ulici U půjčovny nahlásil, že u nich ukradl bundu viditelně zraněný muž. "Jeho popis se nápadně shodoval s popisem podezřelého. Policisté jej zadrželi jen nedaleko zmíněné prodejny," řekla Miklíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám