Hlavní obsah

Na Kroměřížsku hořel rodinný dům, jeden muž má vážné popáleniny

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinný domek v Kvasicích na Kroměřížsku zachvátil v sobotu dopoledne prudký požár. Jeden muž skončil s vážnými popáleninami v nemocnici.

Článek

„K ohni vyrazily po 9. hodině ráno jednotky profesionálních hasičů z Otrokovic a Kroměříže a dobrovolní hasiči z Kvasic. Svědci události nahlásili na tísňovou linku, že jsou vidět plameny z okna rodinného domu, který navíc sousedí s dalším domem. Při požáru došlo k popálení jednoho muže z hořícího domu. Na pomoc byla přivolána posádka zdravotnické záchranné služby,“ uvedl mluvčí hasičů Zlínského kraje Ivo Mitáček.

Podle informací lékaře bude zraněný potřebovat akutní péči specializovaného pracoviště v nemocnici v Brně.

Hasičům se včasným zásahem podařilo zabránit rozšíření plamenů mimo hořící dům.

Práci záchranářům komplikoval nepořádek v domě. Chodby a místnosti byly zaskládány neuvěřitelným množství různých věcí a odpadků, které majitel shromažďoval.

„Na místě už pracuje vyšetřovatel hasičů z Kroměříže, který zahájil pátrání po příčině vzniku požáru. Důležité bude také svědectví samotného majitele domu,“ doplnil Mitáček.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám