Hlavní obsah

Mrtvola pohřešovaného muže ze Slovácka ležela v rybníce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Osmatřicetiletý muž z Rudic na Slovácku, kterého dva dny pohřešovala rodina a hledala i policie, byl ve čtvrtek vpodvečer nalezen mrtev v jednom z rybníků u Šumic ve směru na Rudice, oznámil mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental. Tělo objevil dobrovolník, který se do pátrání po muži, jenž se léčil s psychickými problémy, aktivně zapojil.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

"Po příjezdu kriminalistů se potvrdila totožnost hledaného muže. Kriminalisté spolu s lékařem při prvotním ohledání nezjistili žádné stopy cizího zavinění, které by měly vést k mužovu úmrtí. Přesnou příčinu smrti určí nařízená pitva," poznamenal Mergental.

Zemřelý odešel z domova ve středu dopoledne. Nikomu neřekl, kam jde. Rodina začala po pohřešovaném pátrat, ale neúspěšně.

Obrátila se tak na policisty, kteří se ve středu večer pustili do hledání i se služebním psem. Do pozdních nočních hodin ale muže nikde nenašli. Ve čtvrtek  ráno policisté pokračovali v pátrání v okolí Rudic, ale po muži nenalezli žádnou stopu. Do pátrání se zapojili také dobrovolní hasiči z Bojkovic, Šumic a Záhorovic, a také někteří občané Rudic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám