Hlavní obsah

Řidič v šoku utekl od vážné nehody na Sokolovsku, našli ho stát v potoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Dodávka havarovala v noci na sobotu poblíž Kaceřova na Sokolovsku. Řidič od nehody utekl, ve voze nechal svou těžce zraněnou spolujezdkyni. Police ho našla až po dvou hodinách. Informoval o tom mluvčí karlovarských hasičů Martin Kasal.

Článek

Nehoda se stala asi hodinu po půlnoci. Řidič sjel s dodávkou do příkopu. "Zatímco žena zůstala po havárii v dodávce zaklíněná, muž pouze s jednou botou od nehody utekl," sdělil Kasal.

Na místo záhy dorazili hasiči ze Sokolova a také dobrovolní hasiči z Kynšperka, kteří ženu z dodávky vyprostili. Kvůli jejím závažným zraněním byl přivolán vrtulník, ten ovšem kvůli špatným letovým podmínkám nakonec nedorazil a zraněnou odvezla sanitka.

Policisté se služebním psem mezitím pátrali po řidiči. "Muže nakonec našli zhruba jeden kilometr od nehody zcela v šoku stát v potoce a rovněž jeho převezla sanitka záchranné služby," uvedl Kasal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám