Hlavní obsah

Převrácený kamión zablokoval silnici I/11

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Převrácený kamión zablokoval v úterý dopoledne hlavní silnici I/11 u Nového Města mezi Hradcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou. Řidiče kamiónu odvezla se zraněním do nemocnice sanitka. Policisté odkláněli dopravu u Dobřenic a v Novém Městě na dálnici D11, uzavřen byl i sjezd z D11 u Chýště.

Foto: Jiří Bednář, Právo

Převrácený kamion blokuje hlavní silnici I/11 u Nového Města mezi Hradcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou. Řidiče kamionu odvezla se zraněním do nemocnice sanitka.

Článek

Kamión, jehož řidič v mírné zatáčce přejel do protisměru a pak se s vozidlem převrátil, převážel nové pneumatiky a část nákladu se rozsypala na okolní pole. Hasiči na místě jímají naftu, unikající z nádrže havarovaného vozidla.

Příčiny nehody vyšetřují policisté, vliv alkoholu byl vyloučen, předběžná hmotná škoda na kamionu je 1,4 miliónu korun. Komunikace bude uzavřena zhruba do patnácté hodiny.

„Bude nutné přeložit náklad a pak začne odklízení havarovaného auta,“ sdělila Právu mluvčí hradecké policie Anna Pešavová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám