Hlavní obsah

Čtrnáctiletá dívka se od pátku nevrátila domů, pátrá po ní policie

Právo, Aleš Fuska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín
Aktualizováno

Po pohřešované čtrnáctileté Lucii Boháčkové z Nového Hrozenkova na Vsetínsku od začátku týdne intenzívně pátrá policie. Dívka odešla z domu v pátek odpoledne. Od té doby o ní rodiče nemají žádnou zprávu. Pohřešování oznámila její matka na policii až v pondělní večer.

Článek

"Dívka, která dosáhne patnácti letos v červnu, odešla z domu už minulý pátek. Rodičům řekla, že jde do Halenkova na diskotéku. Od té doby o sobě nedala vědět,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková. V minulosti už několikrát z domu odešla, vždycky se ale po dvou nebo třech dnech vrátila. Když byla mimo domov, zdržovala se u kamarádů.

Policisté společně s kriminalisty zkontrolovali během pondělního večera několik restauračních zařízení a zkontaktovali kamarády pohřešované. „V úterý jsme se zaměřili na šetření v základní škole v Novém Hrozenkově, kterou dívka navštěvuje. Kolegové také prověřovali, zda nebyla dívka hospitalizována či ošetřena v některém zdravotnickém zařízení,“ poznamenala mluvčí.

Ve vsetínské nemocnici získali informaci, že dívku uvedeného jména v pondělí ošetřili lékaři na chirurgické ambulanci s drobným poraněním.

Lucie Boháčková je štíhlá, 160 až 165 centimetrů vysoká. Má delší hnědé vlasy a hnědé oči. Při odchodu z domu na sobě měla fialově bílou proužkovanou bundu a černé rifle. Z domu odešla s batohem.

„Kdo by nám mohl k pohřešované dívce sdělit jakoukoli informaci, ať neprodleně kontaktuje policii. Může využít bezplatnou linku 158 nebo zavolat přímo na obvodní oddělení policie na tel. 974 680 741,“ sdělila Lenka Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám