Hlavní obsah

Policisté pátrají po muži, který se obnažoval před školačkou

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Policisté z Hradce Králové pátrají po muži, který minulý pátek kolem čtvrt na tři odpoledne u squash centra v hradecké městské části Třebeš nastoupil do autobusu městské hromadné dopravy s obnaženým přirozením. Přitom ho spatřila desetiletá školačka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Po několika minutách jízdy vystoupil na zastávce Třebeš školka,“ uvedla policejní mluvčí Anna Pešavová s tím, že se jednalo o muže ve věku od 45 do 50 let. Vysoký byl asi 170 až 175 centimetrů, plnoštíhlé postavy a šedivých vlasů. Na sobě měl zelený kabát a zelené tepláky s dírou v rozkroku.

„Policisté žádají případné svědky, kteří v inkriminovanou dobu cestovali autobusem městské hromadné dopravy číslo 23 a mohou k případu sdělit další informace, aby nás kontaktovali na lince 158,“ poprosila Pešavová.

Policisté také žádají rodiče, aby poučili své děti, aby dbaly zvýšené opatrnosti. V případě dopadení hrozí muži za přečin výtržnictví trest odnětí svobody až na dvě léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám