Hlavní obsah

Při srážce dvou aut na Nymbursku zemřel spolujezdec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrbová Lhota

Při nehodě dvou osobních automobilů u Vrbové Lhoty na Nymbursku zemřel ve čtvrtek večer šestadvacetiletý spolujezdec pravděpodobného viníka nehody. Na místě podlehl zraněním, další čtyři lidé skončili v nemocnici. Nehodu zřejmě zavinil šestadvacetiletý řidič peugeotu, který nedal přednost vozidlu BMW, řekla mluvčí nymburské policie Petra Potočná.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Nehoda se odehrála na silnici mezi Poděbrady a dálnicí D5 u odbočky na Vrbovou Lhotu. "Řidič Peugeotu přijížděl od Poděbrad a nedal přednost autu, které jelo po hlavní silnici," uvedla mluvčí.

Řidič BMW vyvázl z havárie s lehkým zraněním, čtyřčlenná posádka z druhého vozu skončila hůře. V autě cestovali dva muži a dvě ženy. "Spolujezdec řidiče, který seděl vedle něho, podlehl na místě zraněním," doplnila Potočná.

Přivolaný vrtulník převezl do pražské nemocnice na Vinohradech jedenadvacetiletou dívku. Řidiče a šestadvacetiletou ženu převezli záchranáři do nemocnice. Policisté okolnosti nehody a její příčinu nadále vyšetřují. U řidiče nařídili odběr krve.

Reklama

Výběr článků

Načítám