Hlavní obsah

Na Vysočině havarovalo na D1 šest aut, před Prahou provoz zkolaboval

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké Meziříčí
Aktualizováno

Na 153. kilometru dálnice D1 směrem na Brno se stala ve středu dopoledne hromadná dopravní nehoda. Podle prvních informací zůstalo v karambolu šest vozidel, provoz je možný pouze jedním jízdním pruhem. Dvě nehody zablokovaly také příjezd po D1 do hlavního města.

Článek

Podle Centra dopravních informací se nehoda stala krátce před devátou hodinou ráno, zablokovaný je levý jízdní pruh a odstavný pruh. Místem je možné projet s velkou opatrností jen pravým jízdním pruhem.

Nehoda se obešla bez zraněných, za karambolem se ale rychle vytvořila kolona.

Kolaps D1 na příjezdu do Prahy

Dvě dopravní nehody zkomplikovaly dopoledne také provoz na dálnici D1 u Prahy směrem do metropole. Při karambolu na šestém kilometru skončila dodávka na boku mimo dálnici, hned vedle se však střetla další dvě auta.

Druhá nehoda osobních automobilů se podle Centra dopravních informací neobešla bez zraněných, na místě zasahují hasiči, záchranáři a policisté. Uzavřeny jsou všechny tři jízdní pruhy, průjezd je možný pouze odstavným pruhem.

Řidiči tak musí na úseku mezi šestým a osmým kilometrem počítat s výrazným zdržením, jelikož se rychle vytvořila několik kilometrů dlouhá kolona vozidel.

Reklama

Výběr článků

Načítám