Hlavní obsah

Muž si na pražské střelnici půjčil zbraň a prostřelil si hlavu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté od středečního večera vyšetřují okolnosti neštěstí, které se stalo v areálu střelnice v Cíglerově ulici v Praze 9. Podle prvních informací kriminalistů tam proti sobě obrátil zapůjčenou zbraň jeden ze střelců, je těžce zraněn.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Článek

Policisté byli na střelnici přivoláni kolem půl deváté hodiny večer. „Jeden ze zákazníků střelnice po nabití zapůjčené zbraně opustil vyhrazené prostory. Následně zazněl výstřel a muž se sesunul k zemi s poraněním hlavy,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Nešťastníkovi byla ještě před příjezdem záchranné služby poskytnuta první pomoc, pětadvacetiletý muž byl s vážnými zraněními převezen na neurologii.

„Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří na místě zajistili střelnou zbraň i další stopy. Vše zatím nasvědčuje tomu, že mladý muž zbraň obrátil proti sobě v sebevražedném úmyslu. Policisté u něj totiž našli dopis na rozloučenou,“ doplnila Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám