Hlavní obsah

Muž v kukle se ukázal 10leté dívce od pasu dolů nahý

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebíč

Policisté žádají o pomoc při pátrání po neznámém muži, který se v pátek ráno obnažoval na zastávce autobusu mezi obcemi Zašovice a Nová Brtnice na Třebíčsku, kde na spoj čekala desetiletá dívka. Informace mohou lidé volat na linku 158.

Článek

Dívka čekala před sedmou hodinou ráno na zastávce, když u ní zastavilo vozidlo combi červené až vínové barvy, které přijelo od Zašovic.

„Z vozu vystoupil neznámý muž, který byl od pasu dolů nahý. Dívka začala z místa utíkat směrem k Nové Brtnici. Muž se několik metrů rozběhl za dívkou, poté se vrátil k vozu, se kterým se otočil a odjel nazpět,“ řekla mluvčí policie Marcela Lavická.

Policisté žádají případné svědky, kteří projížděli v ranních hodinách kolem 6.45 mezi obcemi Zašovice a Nová Brtnice a zahlédli uvedené vozidlo, či pachatele, aby se ozvali na linku 158 nebo nejbližší policejní oddělení.

Neznámý pachatel přijel osobním vozidlem combi, zatím neznámé značky. Jednalo se o muže ve věku 20 – 30 let, štíhlé vyšší postavy. Na sobě měl modré triko, hnědou vestu, na hlavě černou kuklu a od pasu dolů byl nahý. Pachatel se dopustil přečinu výtržnictví a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám