Hlavní obsah

Syn bil matku a křičel: co na tom světě ještě děláš

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Pardubičtí policisté vyjížděli v pondělí večer do jednoho bytu v Pardubicích, kde napadl jednapadesátiletý muž svou matku. Na místě zjistili, že útoky na matku trvají celý týden a navíc se násilí stupňuje.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Ze začátků stupňujícího napadání to byly ze strany jednapadesátiletého muže vůči své matce výhružky typu, co na tom světě ještě děláš,“ uvedla Právu policejní mluvčí Eva Maturová s tím, že násilí se stupňovalo a svou matku začal bít do obličeje a dusil ji polštářem.

Žena už týrání svého syna nevydržela a o pomoc se obrátila na policisty. Ti ihned přijeli na místo, do incidentu se vložila i pardubická kriminálka. „Jednapadesátiletý muž, který žije s matkou v jejím bytě ve společné domácnosti, byl ihned na dobu deseti dnů vykázán ze společného obydlí,“ upřesnila policejní mluvčí.

Napadená matka nakonec po útocích vlastního syna musela vyhledat lékařské ošetření. Nejpravděpodobnější příčinou chování násilnického syna byly majetkové neshody.

Muž už delší dobu opakovaně požadoval na matce, aby prodala dům, který má ve vesnici na Přeloučsku, a peníze získané z prodeje chtěl využít pro svoji potřebu. Případem se nyní intenzivně zabývají pardubičtí kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám