Hlavní obsah

Osmnáctiletá řidička zemřela, kamarádka a další muž těžce zraněni

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stružnice

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek po sedmé hodině ráno na Českolipsku. Po čelním střetu dvou osobních vozidel zemřela mladá řidička jednoho z nich, další dva lidé byli těžce zraněni. Silnice musela být uzavřena.

Článek

Nehoda se stala deset minut po sedmé hodině na silnici druhé třídy u obce Stružnice směrem na Českou Lípu. Čelně se zde střetl Renault Laguna a Škoda Octavie. Následky jsou tragické.

„Svým zraněním ještě na místě nehody podlehla teprve 18letá řidička renaultu, její stejně stará kamarádka je zraněna těžce. Těžce se zranil také 64letý řidič Octavie, který cestoval sám,“ řekla mluvčí policie v České Lípě Ivana Baláková.

Co bylo příčinou střetu, zjišťují dopravní policisté, vyšetřovatel a soudní znalec. „Silnice je od půl osmé uzavřena, zprůjezdnění se očekává kolem půl dvanácté. Řidiči mohou místo objet po místních komunikacích,“ doplnila Baláková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám