Hlavní obsah

Při nehodě na Karvinsku zahynul muž v osobním autě

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlová

Jeden lidský život si v úterý vyžádala srážka dvou automobilů v Orlové na Karvinsku. Informoval o tom mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl. Další účastník nehody byl při nehodě lehce zraněn.

Článek

Jeden lidský život si v úterý vyžádala srážka dvou automobilů v Orlové na Karvinsku. Při nehodě zemřel řidič Škody Favorit. Řidič druhého auta byl lehce zraněn.

Tragédie se stala na hlavním silničním tahu mezi Ostravou a Karvinou. Podle policie nehodu zavinil řidič favoritu, který zřejmě nezvládl řízení na namrzlé silnici, dostal smyk a přejel do protisměru.

„Oktávie pak narazila přední částí do boku favoritu,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Přivolaná záchranka už nedokázala těžce zraněnému pomoci.

„Dvaašedesátiletý muž zůstal ihned po nehodě v bezvědomí, došlo k selhání všech základních životních funkcí. Po jeho vytažení z vozu zahájili přítomní svědkové laickou resuscitaci ve snaze obnovit činnost pacientova srdce,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl s tím, že snaha o záchranu bohužel nebyla úspěšná. „Pacient podlehl vážnému poranění v oblasti hrudníku,“ dodal.

Druhým zraněným byl čtyřiadvacetiletý muž.

„Záchranáři jej ošetřili s poraněním horní končetiny, jeho postižení bylo kvalifikováno jako lehké,“ doplnil mluvčí záchranky. Kvůli nehodě byla po dobu několika hodin v místě uzavřena doprava a policisté odkláněli provoz přes vedlejší silnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám