Hlavní obsah

Řidič luxusního vozu, který napadl na přechodu muže, je zřejmě hokejista Duda

Karlovy Vary

Vyhlášený bouřlivák Radek Duda čelí dalšímu skandálu. Enfant terrible českého hokeje je totiž podezřelý, že minulý týden v Karlových Varech napadl na přechodu pro chodce seniora, kterého předtím málem přejel. Policie informace oficiálně nepotvrdila.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Radek Duda

Článek

„Podezřelým je Radek Duda,“ citoval server iDnes.cz jednoho z vysokých policejních důstojníků z Karlových Varů, který si nepřál zveřejnit své jméno. Na Dudu údajně ukazuje i SPZ vozidla BMW, které 63letého důchodce na ulici 1. máje na přechodu ohrozilo a jeho řidič posléze seniora fyzicky napadl. Podezření, že agresorem na zebře byl právě problémový hokejista, potvrdila i televize Nova.

K incidentu došlo na západě Čech minulé úterý. Důchodce na poslední chvíli uskočil před rozjetým bavorákem s pražskou poznávací značkou, přitom se ale o projíždějící vozidlo otřel rukou. Řidič za přechodem pro chodce zastavil, vystoupil z vozidla a zamířil přímo k muži. Nejdříve mu začal sprostě nadávat. Pak se na něj vrhl a pěstmi ho zbil. Když se začali sbíhat lidé, opět nasedl do vozidla a ujel. Pachateli hrozí až tři roky vězení

Policie oficiálně odmítla potvrdit, že známý hokejista figuruje mezi podezřelými.

Na hokejistu prvoligového Chomutova, který v uplynulých týdnech výrazně vypomohl extraligové Plzni postižené odpočtem bodů, nicméně sedí popis, kteří svědci incidentu nahlásili: štíhlý muž kolem 30 let výšky zhruba 190 cm. Sám dvaatřicetiletý rodák z Chodova u Karlových Varů se k případu nevyjádřil: nezvedal telefon, ani nereagoval na SMS.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám