Hlavní obsah

Žena nabízela rekondiční masáže, zaměstnané děti nutila k sexu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Zlínští kriminalisté obvinili z kuplířství, obchodování s lidmi a ohrožování výchovy dítěte 39letou ženu ze Zlína, která pod zástěrkou rekondičních a relaxačních masáží pro klienty nutila své zaměstnance k poskytování sexuálních služeb. Na práci najímala také děti.

Foto: Profimedia.cz

Kromě masáží měli zaměstnanci klientům poskytovat také sexuální služby.

Článek

Podnik fungoval od roku 2005. Žena najímala studentky nebo mladé ženy bez práce s tím, že budou provádět standardní relaxační masáže. Až později podnikatelka zájemkyně o místo konfrontovala se skutečností.

„Tedy s tím, že budou muset praktikovat i sexuální služby. Většina žen z důvodu finanční tísně souhlasila. Naši detektivové odhadují, že v podniku se za dobu jeho existence mohly vystřídat desítky dívek a řádově stovky klientů,“ řekla mluvčí policie Jana Bartíková.

Kriminalisté zjistili, že majitelka podniku najímala k poskytování sexuálních služeb děti. Minimálně čtyři dívky měly sice nad patnáct let, ale ještě nedovršily zletilosti. Dívky měly z útraty zákazníka čtyřicet procent.

„Kriminalisté podnikatelku obvinili z kuplířství, protože najímala ženy k prostituci a z obchodování s lidmi, protože k provozování prostituce sjednala a najala osoby mladší osmnácti let,“ doplnila Bartíková.

Soud akceptoval návrh na vzetí obviněné ženy do vazby. Doposud netrestané podnikatelce hrozí až dvanáctileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám