Hlavní obsah

Ztracenou ženu na Kroměřížsku se podařilo nalézt podchlazenou, později ale zemřela

Právo, Novinky, Petr Nový, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bystřice pod Hostýnem
Aktualizováno

Vyčerpanou, podchlazenou a ve vážném zdravotním stavu nalezli policisté v pondělí odpoledne v lese na Kroměřížsku mladou ženu, po které pátrali od nedělního odpoledne. Její stav byl ale natolik vážný, že v nemocnici zemřela.

Článek

„Pátrání, do kterého se zapojily tři desítky policistů různých útvarů i strážníci Městské policie z Bystřice pod Hostýnem bylo nakonec úspěšné. Ženu se podařilo vypátrat v lese v katastru obce Sovadina,“ informovala mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

„Žena byla naprosto dezorientovaná. Ve vážném zdravotním stavu a silně podchlazenou ji policisté předali do péče lékařů,“ dodala Kyšnerová. Několik hodin poté ale v nemocnici zemřela.

Pátrání probíhalo od nedělního odpoledne, kdy šla vynést odpadky před bytový dům, ale domů se nevrátila. Vynést smetí šla 33letá Jitka Glížová z Bystřice pod Hostýnem patnáct minut před čtvrtou odpoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám