Hlavní obsah

Kamera natočila zlodějku kradoucí kočárek, aby na něm odvezla LCD televizi

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O tom, že zlodějina je někdy dřina, se přesvědčila koncem loňského roku žena v Praze, která si vyhlédla za svůj loupeživý cíl velkou LCD televizi. Kvůli velikosti však musela odcizit také dětský kočárek, aby na něm přístroj odvezla. Netušila však, že ji při tom celou dobu natáčí kamera.

Článek

Pro policisty stále neznámá žena vstoupila v pondělí 20. prosince do domu v Janovské ulici číslo 18, kde se pak půl hodiny pohybovala po domě. Při odchodu ze dveří ji zachytil kamerový systém.

Na záběru je vidět, jak si z domu odváží kočárek v hodnotě 18 tisíc korun, na který naložila velkou těžkou krabici, ve které byl pravděpodobně LCD televizor. Náklad pak zakryla dekou.

„Domníváme se, že žena s největší pravděpodobností bednu naložila a následně odvezla. Kočárek využila pouze jako přepravní prostředek. Nyní po ženě pátráme kvůli krádeži, za kterou jí hrozí až dvě léta za mřížemi,“ řekla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Žena je ve věku 40 až 45 let, štíhlé postavy, na sobě měla několik vrstev oblečení a na hlavě černou čepici. Jakékoliv svědectví policisté uvítají na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám