Hlavní obsah

Auto srazilo chodce na dálnici D5, na místě zemřel

Právo, vor

Na dálnici D5 mezi Mýtem a Cerhovicemi na Rokycansku zemřel v neděli kolem půl desáté hodiny dopoledne 66letý muž, který se rozhodl ukončit život dobrovolně skokem pod kola rozjetého kamiónu.

Článek

„Policisté na místě zjistili, že muž stál v prostorách u svodidel, přičemž náhle skočil bezprostředně do jízdní dráhy před přijíždějící kamion značky DAF,“ popisovala mluvčí rokycanské policie Jana Tomková, podle které řidič kamiónu už nestihl střetu zabránit.

„Muž utrpěl při nehodě zranění neslučitelná se životem,“ uvedla mluvčí plzeňské krajské záchranky Lenka Ptáčková. „Dechová zkouška u řidiče kamiónu alkohol vyloučila, zda před smrtí pil neznámý muž, objasní nařízená pitva,“ dodala.

Totožnost mrtvého z dálnice byla zjištěna po několika hodinách, kdy byli policisté vyrozuměni příbuznými. „Příbuzní začali hledat 66letého muže na základě dopisů. Muž je zanechal uvnitř rekreačního objektu, který se nachází v katastru obce Hůrky,“ uvedla Tomková. „Na základě doposud zjištěných okolností spáchal muž skokem pod kamion sebevraždu,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám