Hlavní obsah

Mladá žena si vymyslela přepadení, aby se k ní bratr choval lépe

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Hradečtí policisté několik týdnů pátrali po trojici pachatelů loupežného přepadení, ke kterému mělo dojít v úterý 16. listopadu loňského roku kolem půl deváté večer v podchodu na Brněnské třídě v Hradci Králové. Nyní se ukázalo, že se tento skutek vůbec nestal a třiadvacetiletá žena z Rychnovska si jej vymyslela.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Uprostřed osvětleného podchodu pod čtyřproudovou silnicí měl údajně jeden z násilníků dívku přitlačit ke zdi a okrást ji o peněženku a z ní odcizit 4750 korun,“ uvedla policejní mluvčí Anna Pešavová. Přitom jí u kabelky utrhl ucho. V době, kdy měl loupit, jeho dva komplicové hlídali východy z padesátimetrového podchodu.

„Policisté nyní zjistili, že k loupežnému přepadení vůbec nedošlo. Dívka si celý skutek vymyslela, k čemuž se i přiznala. Prý chtěla docílit toho, aby se k ní začal chovat lépe její bratr,“ dodala Pešavová. Žena si sama utrhla i ucho u kabelky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám