Hlavní obsah

Vedoucí dětské dívčí kapely je podezřelý z pohlavního zneužívání

Novinky, ČTK, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Podezření z trestného činu pohlavního zneužívání čelí 34letý muž z Prahy, bývalý sbormistr a pozdější šéf dětské dívčí pěvecké skupiny, zjistila televize Prima. Pražští vyšetřovatelé nechtějí uvést podrobnosti vzhledem k nízkému věku případných poškozených.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

"Jakékoli konkrétní informace by ale v tuto chvíli byly předčasné a spekulativní a mohly by výrazným způsobem narušit probíhající prošetřování. Nehledě na to, že ze zákona má na množství poskytovaných informací vliv také nízký věk případných poškozených," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Prima přinesla výpověď 16leté dívky, s níž šéf sboru údajně udržoval vztah od jejích 13 let. "Samotný sex jsme neměli, ale všechno kolem ano, seznámili jsme se ve sboru, psali jsme si intimní SMS. Milovala jsem ho," řekla dívka.

Podle středečního Blesku je důkazem proti podezřelému hard disk, kam si nahrával fotky a videa pedofilního rázu. Dívčí skupinu muž založil na počátku roku 2009.

Reklama

Výběr článků

Načítám