Hlavní obsah

Auto srazilo na Příbramsku chlapce, podlehl zraněním

Novinky, Petr Nový
Příbram
Aktualizováno

Tragická nehoda, při které zemřel 13letý chlapec, se stala ve čtvrtek v podvečer na Příbramsku. Hocha porazilo osobní auto, a bezprostředně poté podlehl utrpěným vážným zraněním. Policie bližší informace neposkytla s ohledem na věk oběti.

Článek

Neštěstí se stalo před pátou hodinou odpoledne u Višňové na silnici první třídy číslo osmnáct.

„Sedmatřicetiletý řidič Škody Octavia, jedoucí směrem od Sedlčan, se střetl s chlapcem, který přecházel u autobusové zastávky,“ řekla ČTK mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Chlapec utrpěl těžké zranění hlavy, hrudníku a břicha a jeho stav byl kritický. Bezprostředně po nehodě se mu zastavilo srdce. Do příjezdu sanitního vozu se jej snažili oživit svědci nehody, záchranáři si poté resuscitaci převzali.

"Během resuscitace, která trvala 78 minut, se jim několikrát podařilo u chlapce obnovit srdeční akci, ale vzápětí došlo znovu k zástavě. Chlapec nakonec těžkým mnohočetným zraněním podlehl," řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Dopravní policisté na případu stále pracují, přesné okolnosti nehody nejsou zatím známy.

U Cerekvice zahynuli při nehodě dva lidé

K další tragické nehodě došlo v pátek dopoledne na silnici I/35 blízko obce Cerekvice nad Loučnou na Svitavsku. Při srážce dvou osobních aut zahynuli dva lidé a další dvě osoby jsou zraněné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám