Hlavní obsah

Puberťačka si pasáky vymyslela

PŘEROV

Dramatický únos, znásilnění a následný prodej chebským pasákům si vymyslela 15letá dívka, která si bez vědomí rodičů udělala několikadenní výlet. Zaměstnala tak zcela zbytečně policii, která pravdu zjistila až po několika dnech vyšetřování, jak ve čtvrtek informovala policejní mluvčí.

Článek

"Policisté začali vyšetřování minulý týden v pátek. Podle výpovědi dívky ji unesl několik dní předtím muž z kamiónu, který zastavil před obchodem v Přerově, a donutil ji pod pohrůžkou zbraně, aby nastoupila do přívěsu," uvedla dnes mluvčí severomoravské policie Soňa Bradáčová.

Údajně pak dívku znásilnil a následně ji prodal nějakým lidem, kteří ji převezli do Chebu a nutili k prostituci. Policisté teprve po několika dnech zjistili, že dívka si vše vybájila, protože ve skutečnosti utekla z domova.

"Do Chebu odjela dobrovolně a tři dny tam zůstala. Pak se vrátila domů do Přerova, ovšem mezitím její příbuzný nahlásil, že ji pohřešuje," dodala mluvčí. Případem se policie přestala zabývat a celou záležitost odložila. Za marnou práci tak nebude nikoho stíhat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám