Hlavní obsah

Po požáru vagónu v Brně hasiči nalezli ohořelé tělo

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Tragicky skončil požár na nádraží v Brně – Horních Heršpicích. V noci na čtvrtek tam začala hořet odstavená vlaková souprava. Při příjezdu hasičů byl jeden vagón v plamenech a na další už plameny přeskakovaly. Po uhašení objevili ve zničeném vagónu torzo lidského těla.

Článek

„Po odpojení elektrických trolejí hasiči proti plamenům nasadili čtyři vodní proudy. Rozebírání konstrukcí, dohašování lokálních ohnisek, odvětrávání a střežení požářiště hasiče zaměstnalo až do ranních hodin," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

"Ve zničeném vagónu hasiči našli ohořelé torzo lidského těla. Jeho totožnost zjišťují policisté. Při podrobném průzkumu všech vagónů hasiči uvnitř nikoho dalšího nenašli,“ dodal Haid.

Plameny zcela zničily jeden vagón, další tři vozy jsou poškozeny. Příčiny vzniku požáru zkoumají vyšetřovatelé hasičů, na místo byl povolán i psovod se psem cvičeným na vyhledávání stop po hořlavinách. Celková škoda byla vyčíslena na milión korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám