Hlavní obsah

Opilec v hospodě rozbil půllitr a bodal spolustolovníka střepem do hlavy

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Opilecký útok, při kterém se rozbitý pivní půllitr proměnil v bodnou zbraň, vyšetřují kriminalisté v Ostravě. Incident se sice odehrál už před týdnem, teprve v pondělí se ale podařilo policii útočníka dopadnout a zároveň podat návrh na vzetí do vazby.

Foto: Profimedia.cz

Článek

O případu, který se stal 14. prosince, informoval mluvčí ostravské policie Petr Svoboda. Útoku v restauraci v Ostravě-Kunčičkách podle něj předcházela divoká hádka, během které 52letý muž rozbil pivní sklenici o hranu stolu a střepem pak napadl 28letého spolustolovníka.

„Pořezal jej na pravé ruce a na zádech. Stejný postup poté opakoval ještě dvakrát. V těchto případech však bodnul střepem sklenice svou oběť do hlavy,“ dodal Svoboda s tím, že po útocích pak přišly na řadu i výhrůžky smrtí.

Muž z Frýdecko-Místecka byl vypátrán po týdnu a policie ho obvinila hned ze tří trestných činů „Agresor se dopustil trestných činů těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám