Hlavní obsah

Muž pálil družce oblečení, vázou jí roztrhl čelo, nakonec ji bodl do hrudníku

Právo, vor
Karlovy Vary

Karlovarští kriminalisté obvinili ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví 40letého muže z Ostrova, který od července letošního roku týral svoji o osm let starší družku v Abertamech na Karlovarsku. Nejdříve jí v opilosti vulgárně nadával, pálil oblečení v kamnech, vázou jí roztrhl čelo a nakonec ji bodl nožem do hrudníku. Žena je v nemocnici.

Článek

„Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže z Ostrova, obvinili ho ze spáchání přečinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

Muž měl ženu týrat od července letošního roku.

„V podnapilém stavu ženě vulgárně nadával, fyzicky ji napadal a pálil její oblečení v kamnech. Vše vyvrcholilo ve středu minulý týden, kdy po ženě hodil vázu, kterou jí zasáhl do hlavy a způsobil jí tržnou ránu na čele. V sobotu, a to po předchozí vzájemné slovní rozepři, muž uchopil kuchyňský nůž, se kterým přistoupil k ženě a bodl ji do hrudníku. Ta byla se zraněním převezena do nemocnice v Ostrově,“ popisoval mluvčí nepochopitelné agresivní jednání obviněného muže.

Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. V pondělí podají návrh na uvalení vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám