Hlavní obsah

Matka uhořelého dítěte z Kostelce nad Labem zemřela v nemocnici

Kostelec nad Labem / Praha

Matka uhořelého dítěte z Kostelce nad Labem ve čtvrtek ráno zemřela ve vinohradské nemocnici v Praze. Měla popáleniny po celém těle, řekla mluvčí nemocnice Jana Jelínková. Žena podle ní podlehla zraněním kolem páté hodiny ráno.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

Hasiči k ohni vyjížděli ve středu v 16:30, plameny definitivně zlikvidovali o hodinu později. V domě našli uhořelého čtyřletého chlapce a jeho matku, která při požáru utrpěla popáleniny prvního a druhého stupně. Záchranáři ji převezli do nemocnice. [celá zpráva]

Policie nevylučuje možnost, že byl tragický požár založen úmyslně. Vyšetřování je ale zatím na začátku. Šéf středočeských kriminalistů Michal Mazánek potvrdil, že jednou z vyšetřovacích verzí je i varianta, že požár založila chlapcova matka. "Určitě to prověřujeme," uvedl.

V případu byla podle Mazánka nařízena pitva. Více ale kriminalisté zatím vyšetřování komentovat nechtějí. "Nebudeme k tomu poskytovat žádné informace," uvedla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Příčinu požáru dosud nestanovili ani hasiči, kteří se ve čtvrtek na místo opět vrátili. "Zatím probíhá vyšetřování," řekla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám