Hlavní obsah

Policisté dopadli muže, který zvonil na byty a sexuálně útočil na ženy

Novinky, Petr Nový
Ostrov
Aktualizováno

Policisté v Karlovarském kraji dopadli v úterý večer 22letého muže, který zvonil na byty v domech a sexuálně napadal ženy. V neděli ráno znásilnil 36letou ženu v Ostrově, dalším se podařilo ubránit.

Článek

„Ukázalo se, že pachatel má na svědomí ještě další dva pokusy o znásilnění. Ty se mu ale naštěstí nepodařily, neboť v prvním případě se mu ubránila žena ve výtahu, ve druhém se zalekl syna, který vyběhl z pokoje bytu,“ řekla mluvčí policie Andrea Pomichalová.

Po těchto dvou neúspěšných pokusech svou agresivitu ale vystupňoval a šestatřicetiletá žena, kterou následně přepadl v jejím bytě, již neměla šanci se ubránit.

Muž se ke všemu přiznal, nyní je v policejní cele, kde ho čeká obvinění ze znásilnění a přečinu porušování domovní svobody. Policie také podá návrh na jeho vzetí do vazby. Hrozí mu až deset let ve vězení.

„Kriminalisté by tímto chtěli veřejně poděkovat sdělovacím prostředkům za rychlé a efektivní zveřejnění pátrání po pachateli a také veřejnosti za aktivitu a mnoho poznatků,“ doplnila Pomichalová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám