Hlavní obsah

Během hodiny havarovala žena z Bruntálska hned třikrát, neví se proč

Novinky, Petr Nový
Bruntál

Hned třikrát havarovala ve středu řidička osobního vozu ve Starém Městě na Bruntálsku. Přestože vykazovala známky otravy, všechny provedené zkoušky na alkohol a další omamné látky byly negativní. Nakonec skončila v nemocnici.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Osmadvacetiletá řidička opelu z neznámých příčin vjela ve středu v 17:40 do protisměru, kde se srazila s protijedoucí Škodou Fábie. U obou řidičů byla provedená dechová zkouška na alkohol. Řidička skončila s podezřením na otřes mozku v nemocnici.

„Neutrpěla zranění, ale zůstala hospitalizována, jelikož u ní byly zjištěny příznaky intoxikace. Policisté však při vyšetřování nehody zjistili, že žena předtím již dvakrát havarovala,“ řekla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Ukázalo se, že žena byla ten samý den v 16:40 a 17:30 kontrolována policisty, protože dvakrát sjela s vozem mimo silnici do příkopu.

„V obou předchozích případech u ní byla provedena nejen dechová zkouška, ale také test na omamné a psychotropní látky s negativním výsledkem. Způsobená škoda na vozidlech činí 80 tisíc Kč,“ doplnila Tušková s tím, že policisté na případu dále pracují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám