Hlavní obsah

Mráz si v Česku za poslední den vybral už nejméně tři oběti

– Uherské Hradiště / Karlovy Vary • Aktualizováno
Právo, Novinky, alf, mp

Mrazivé počasí si na Uherskohradišťsku v posledních dvou dnech vyžádalo dva lidské životy. V noci na středu nejspíš umrzl také muž v u Nejdku na Karlovarsku. Ve středu našli policisté také mrtvého muže v Karlových Varech, který byl pohřešován.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Sluneční paprsky se odráží od ledové krusty, která se vytvořila na potoku Březnice na Zlínsku.

Článek

Ve středu dopoledne objevil umrzlého 56letého muže na zahradě domu ve Starém Městě na Uherskohradišťstku příbuzný. O den dříve vyjížděli buchlovičtí policisté do Zlechova, kde objevil zasněženou mrtvolu pětapadesátiletého muže jeho bratr.

V obou případech zřejmě sehrál tragickou roli alkohol. „Známky cizího zavinění jsme nezjistili,“ uvedl policejní mluvčí Aleš Mergental. Přesnou příčinu úmrtí obou mužů určí až nařízená pitva.

Mrtvý bezdomovec i pohřešovaný muž

V Bernově u Nejdku na Karlovarsku ve středu ráno lidé objevili tělo jednašedesátiletého bezdomovce. Muž podle všeho v noci z úterý na středu umrznul, přesnou příčinu smrti však určí až policií nařízená soudní pitva. Teploty v Karlovarském kraji se v noci pohybovaly hluboko pod bodem mrazu. K nim se navíc přidal ledový vítr.

Policisté v Karlových Varch ve středu dopoledne našli také tělo pohřešovaného muže z Aše. Pátrací akci zahájili ve středu ráno v okolí stadionu AC Start, kde muže bez známek života objevili. Přesnou příčinu smrti určí až pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám