Hlavní obsah

Čelní náraz do zdi nepřipoutaný řidič nepřežil, v Praze zemřela chodkyně

– Ostrava, Praha • Aktualizováno
Novinky, Petr Nový

Tragická dopravní nehoda se stala v noci na pondělí v Ostravě. Nepřipoutaný řidič osobního vozu tam vyjel ze silnice a čelně narazil vozem do zdi. Těžký náraz do auta nepřežil, jeho spolujezdkyně je těžce zraněná. Další člověk zemřel v pondělí ráno po nehodě v Praze.

Článek

Nehoda se stala dvacet minut před půlnocí v ulici Dr. Martínka v ostravské Hrabůvce. Čtyřiapadesátiletý řidič Passatu u zastávky hromadné dopravy Venuše z neznámých příčin vyjel z levého jízdního pruhu přes obrubník na trávu a tam narazil do zdi podchodu pro chodce.

„V důsledku nárazu bez zapnutého bezpečnostního pásu utrpěl řidič těžká poranění neslučitelná se životem. V osobním vozidle cestovala také 37letá spolujezdkyně, která rovněž připoutána nebyla. Utrpěla těžká poranění,“ řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Proč auto ze silnice vyjelo, nyní policisté zjišťují, nařízena byla pitva mrtvého řidiče. Policisté také přivítají informace případných svědků na lince 158.

Sražená chodkyně v Praze

Další smrtelná nehoda se stala v pondělí ráno v hlavním městě. V ulici Pod Královkou přecházela 83letá žena silnici po přechodu pro chodce a srazilo ji auto. Příčiny nehody policisté zjišťují.

Nehoda se stala kolem půl osmé hodiny. „Ačkoli na místo ihned dorazili záchranáři a poskytli ženě pomoc, následkům zranění podlehla,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám