Hlavní obsah

Z ústavu v Havlíčkově Brodě uprchl chovanec, může být nebezpečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkův Brod

Z psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě v pátek utekl pětadvacetiletý chovanec z Rychnova nad Kněžnou. Muž může být podle policie nebezpečný, především pak pro ženy. Muž, který má nařízenu ochrannou ústavní léčbu soudem, se nevrátil z povolené vycházky.

Článek

"V případě absence tlumící léčby může být muž nebezpečný pro své okolí, zejména agresivní vůči ženám," uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Hledaný muž je 180 centimetrů vysoký, obézní postavy. Má modrozelené oči a krátké hnědé vlasy. Popis oblečení není znám. Pravděpodobně se pohybuje v osobním vozidle Mercedes 190 šedé metalízy. Registrační značka vozidla je 3H49267.

Policisté žádají občany, kteří by k hledanému muži nebo k vozidlu mohli kriminalistům poskytnout jakoukoli informaci, aby ji sdělili na nejbližší policejní služebně, nebo na tísňovou linku 158. Hledaného muže by se občané neměli pokoušet sami zadržet.

Reklama

Výběr článků

Načítám