Hlavní obsah

Mladík najel do lidí u nehody, muži přerazil obě nohy

Novinky, Petr Nový
Praha
Aktualizováno

Automobil dopoledne srazil na Pražském okruhu účastníky vyšetřované dopravní nehody. Jeden člověk má zlomené obě nohy, skončil ve vojenské nemocnici. Lehce zraněni byli také další tři lidé. Podle policie mladý řidič nezvládl auto ve velké rychlosti.

Článek

Nehoda se stala před desátou hodinou dopoledne na Karlovarské ulici u sjezdu ze Zličína. V místě se nejdříve stala banální nehoda, kde byly poškozeny jen plechy. Na místo přijela hlídka policie a s účastníky nehody karambol vyšetřovala.

„Ze zatáčky se vyřítila Škoda Octavie, řízená 18letým řidičem. Auto nejdříve zasáhlo policejní vůz a pak najelo do lidí stojících u nehody. Škoda byla předběžně odhadnuta na půl miliónu korun,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Při střetu s osobním vozem 31letý muž utrpěl fraktury obou dolních končetin a byl po ošetření na místě převezen do Ústřední vojenské nemocnice.

„Druhým sanitním vozem byly převezeny tři lehce zraněné osoby z osobního vozu. 18letý mladík a dvě ženy (29 a 48 let) byli s pohmožděninami hlavy, končetin a hrudníku dopraveni k vyšetření na traumatologické oddělení Fakultní nemocnice v Motole,“ řekla mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.

Nehoda se stala v místě, kde je rychlost značením postupně snižována až na 50 km/h. Podle dostupných informací jel však mladý řidič v místě výrazně vyšší rychlostí. Přitom doslova nabral vůz stojící před ním a dostal se pod něj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám