Hlavní obsah

Muž loupil v masce použité Cecilkou v sérii Slunce, seno...

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Neznámý pachatel v noci na úterý přepadl čerpací stanici v Kaplici na Českokrumlovsku. Obsluhu ohrožoval pistolí, obličej si kryl maskou. Ta měla vypadat jako ta, kterou ve filmu Slunce, seno, erotika použila postava Cecilky. Policisté nyní po lupiči pátrají.

Článek

Lupič přišel do obchodu čerpací stanice před půl čtvrtou ráno. Namířil na ženu za pultem zbraní a požadoval peníze. Žena však nereagovala v domnění, že jde o žert. Tím pachatele zřejmě tak zmátla, že ten nakonec z prodejny utekl neznámo kam, aniž by si cokoli odnesl nebo komukoli ublížil.

„Žena poté celou věc oznámila na linku 158, policejní pes sice našel stopu hledaného, nakonec ji ale ztratil,“ řekla mluvčí policie Michaela Pavlíčková.

Pachatel byl asi 180cm vysoký muž, silnější postavy s bříškem. Na hlavě měl masku staršího vrásčitého muže s pleší, která měla na zátylku chuchvalce blond vlasů. Maska byla údajně podobná masce použité postavou Cecilky ve filmu Slunce, seno, erotika.

„Na sobě měl starý, obnošený, vytahaný šedivý svetr a tmavší obnošené rifle. Na rukou měl černé rukavice. Hovořil česky, bez přízvuku, ale velmi vulgárně,“ doplnila mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, kteří mají k případu jakékoliv informace, aby se ozvali na linku 158 a pomohli tak k objasnění tohoto případu.

Reklama

Výběr článků

Načítám