Hlavní obsah

Při pěti nehodách zemřelo během čtvrtečního dopoledne osm lidí

Novinky, Petr Nový
Aktualizováno

Srážku nákladních vozů nepřežili ve čtvrtek před polednem dva lidé na Havlíčkobrodsku. Policisté museli z frekventované silnice provoz odklonit. Během čtvrtečního dopoledne je to již třetí nehoda, při které zemřeli dva lidé. Další člověk zemřel na Karvinsku, chodec nepřežil nehodu v Praze.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Osobní automobil u Břeclavi po tragické nehodě.

Článek

Nehoda se stala mezi obcemi Kámen a Habry před půl dvanáctou. Kromě dvou mrtvých byl další člověk těžce zraněn. „Silnice první třídy je neprůjezdná, policisté dopravu odklání v Golčově Jeníkově a Havlíčkově Brodě.

Nehoda se stala před půl dvanáctou na silnici meezi obcemi Kámen a Habry. K nehodě došlo v místě tříramenné křižovatky. Před řidičem nákladního vozidla s návěsem , který jel od Havlíčkova Brodu, zastavila dvě vozidla.

„Řidič kamiónu na danou situaci reagoval vybočením do protisměrné části komunikace a došlo k čelnímu střetu s protijedoucím nákladním vozidlem s návěsem,“ řekla mluvčí policie Jana Mazourová.

Ráno zemřely dvě mladé ženy na Břeclavsku. Jejich osobní vůz se střetl s kamiónem, na místě podlehly smrtelným zraněním. Zemřel také jejich pes. [celá zpráva]

Foto: Milan Vojtek, Právo

Trosky zničeného automobilu

Další tragédie se dvěma mrtvými se stala dopoledne na Semilsku. V Karlovicích se srazil osobní vůz s nákladním automobilem. [celá zpráva]

Smrtelná nehoda, při které zemřel jeden člověk, se ráno stala také na Karvinsku.  [celá zpráva]

Dopoledne zemřel chodec přecházející silnici v Praze 10. Nehoda se stala v Rádiové ulici, BMW tam srazilo 57letého muže. Ten přecházel mimo přechod pro chodce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám