Hlavní obsah

Dopravu na důležitých uzlech v Praze ochromily dvě nehody

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Srážka nákladního vozu s dodávkou zkomplikovala v úterý odpoledne provoz mezi dálnici D1 a novou částí Pražského okruhu. Sjezd z dálnice na okruh byl uzavřený, později se podařilo obnovit provoz v jednom pruhu. Další problémy jsou na nájezdu z Průmyslové ulice na Jižní spojku, kde se převrátil nákladní vůz.

Dopravu na důležitých uzlech v Praze ochromily dvě nehodyVideo: Novinky

 
Článek

Centrum dopravních informací uvedlo, že nákladní vůz se s dodávkou srazil za sjezdem z dálnice D1 směrem k dálnici D5. Sjezd z dálnice na okruh proto musel být uzavřen.

Nehoda se neobešla bez zranění, na místě zasahovaly záchranné složky. Po odstranění kamiónu se podařilo uvolnit v nájezdu na okruh jeden jízdní pruh. Před třetí hodinou odpoledne byl nájezd na okruh opět uvolněn.

S komplikacemi musí řidiči počítat i na druhém konci okruhu. Před sjezdem na dálnici D5 se kvůli stavebním úpravám na silnici vytváří kolony, které mohou dosahovat několika kilometrů.

Další nehoda nákladního vozu se stala odpoledne na sjezdu z Průmyslové ulice na Jižní spojku směrem k Lanovému mostu. Nájezd museli policisté uzavřít, jelikož z vozu se na silnici vysypal náklad. Z centra je Průmyslová neprůjezdná, řidiči musí místo objet Švehlovou ulicí.

Nehoda se stala před druhou hodinou, policie dopravu odklání. Z nákladního vozu se vysypalo 40 tun nákladu. Vyprošťování probíhá s použitím těžké techniky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám