Hlavní obsah

Na východě Moravy se pokusili upálit dva muži, jeden zemřel

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Muž středního věku se v neděli před polednem polil hořlavinou a zapálil v Choryni na Vsetínsku. Podařilo se ho sice uhasit, muž je ale v kritickém stavu. Ukončit svůj život upálením se zřejmě rozhodl i muž v Kašavě na Zlínsku, policisté ohořelé tělo našli v blízkém lese.

Článek

„Uhasili ho sousedi. Když jsme přijeli na místo, už byl v péči lékařů. Měl popálenou horní polovinu těla včetně hlavy a byl v kritickém stavu. Lékaři zvažovali povolání vrtulníku, kterým by popáleného muže dopravili do některého z popáleninových center,“ řekl Právu v neděli odpoledne mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Ivo Mitáček.

„Polil se benzínem a zapálil asi okolo půl dvanácté dopoledne. Popálen byl na 90 procentech těla. Vrtulníkem byl přepraven do popáleninového centra v Ostravě,“ řekl Právu mluvčí krajské záchranné služby Petr Olšan.

Druhý případ se stal v Kašavě na Zlínsku. Zde se zřejmě upálil sedmapadesátiletý muž. Policisté po něm v sobotu pátrali několik hodin, ohořelé tělo našli v blízkém lese. Pravděpodobně šlo o sebevraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám