Hlavní obsah

Boční náraz auta do stromu nepřežili dva lidé

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bělá pod Bezdězem

Tragická dopravní nehoda se ve středu večer stala nedaleko Bělé pod Bezdězem ve středních Čechách. Dvoučlenná posádka nepřežila boční náraz Škody Octavie combi do stromu. Řidič nezvládl průjezd zatáčkou.

Článek

Kolem deváté večer jelo auto po silnici od České Lípy na Mladou Boleslav. Poblíž Bělé pod Bezdězem, v místě zvaném Na Vazačce, auto po projetí pravotočivé zatáčky vyjelo nekontrolovaně vlevo mimo vozovku, kde pravým bokem narazilo do stromu.

„V jeho troskách zemřel šestatřicetiletý řidič i jeho třiačtyřicetiletý spolujezdec,“ řekl mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš. Okolnosti noční havárie policisté dále vyšetřují.

Nehoda se stala v místech, kde obdobným způsobem před několika lety v důsledku vysoké rychlosti havarovalo silné zahraniční vozidlo s mladým řidičem. Tehdy auto narazilo do protijedoucího vozidla v němž zemřel asi třicetiletý řidič vracející se ze zaměstnání domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám