Hlavní obsah

Agresivní beran napadl ženu před prodejnou v Jesenici u Prahy

Právo, Novinky, Petr Nový, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jesenice
Aktualizováno

K netradičnímu případu vyjížděli v úterý po poledni záchranáři a policisté do Jesenice na Praze – západ. Mladou ženu tam znenadání před jednou z prodejen napadl beran. Ten patřil ke stádu ovcí a beranů, které se nečekaně objevilo na místě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala u obchodu s podlahovými krytinami. „Stádo ovcí a beranů se ze zatím nejasných důvodů objevilo na pěstěném trávníku v okolí prodejny a bylo agresivní ke kolemjdoucím a zákazníkům prodejny,“ řekla mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková.

Jeden z beranů povalil čtyřiadvacetiletou ženu a trkal. Napadená žena byla v psychickém šoku a utrpěla lehké pohmožděniny v oblasti pánve. „Záchranáři ji po ošetření ponechali na místě," doplnila Janečková.

Na místo byla přivolána obecní i státní policie. Ta ale slovy mluvčího Zdeňka Chalupy vyvracela, že by šlo o stádo. „Byl to jeden beran, kterého už odchytili a nyní vše prověřujeme,“ uvedl Chalupa.

Majitelem zvířete je místní chovatel, který je ale nyní v nemocnici. Zvíře se mělo pohybovat na oploceném pozemku a není zatím známé, jak se dostalo ven

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám