Hlavní obsah

Manžel po poslechu romantické písně rozřezal v domě schodiště

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jičín

Nečekanou reakci vyvolal u šestačtyřicetiletého muže z Jičínska poslech romantické písničky. Posílen alkoholem zničil v noci na úterý motorovou pilou schody rodinného domu.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu se dozvěděli policisté poté, co se na ně obrátila zoufalá žena z malé obce na Jičínsku. „Hlídka, která vyjela na místo, zjistila, že manželé spolu již delší dobu nekomunikují. Žena se synem přebývá v podkroví domu a její choť obývá přízemí,“ uvedla policejní mluvčí z Jičína Hana Klečalová.

Dodala, že policisté se od muže dozvěděli, že večer poslouchal hudbu na jedné z rozhlasových stanic a přitom lehce popíjel alkohol. V okamžiku, kdy zazněla romantická píseň Miluji tě, lásko, čím dál víc vzal motorovou pilu, nastartoval ji a uřízl s ní dva dřevěné stupně schodiště vedoucího do podkroví domu. Interpret písně s tímto názvem není znám.

Muž policii také řekl, že své ženě nechtěl v žádném případě ublížit a svého jednání velmi litoval. Případ šetří policisté jako přestupek proti občanskému soužití.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám