Hlavní obsah

Bruslař na benzínce v Praze vyhrožoval bombou

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na kolečkových bruslích a s výhrůžkami bombou vjel v pátek večer do provozovny čerpací stanice Pap Oil v Praze 5 v Drtinově ulici zatím neznámý lupič. Sportovce během loupeže vyrušil další zákazník a muž bez lupu rychle odbruslil pryč. Policie po něm nyní pátrá.

Článek

„Obsluze bruslař vyhrožoval nástražným výbušným zařízením, které měl údajně v batohu. Z batohu vedly dráty do krabičky, kterou držel v ruce,“ uvedl pro Novinky kriminalista Otto Kopáč.

"Je mi líto, umírá mi máma, jedná se o přepadení, kolik mi dáte," řekl muž pracovníkovi za kasou, který mu však odmítl cokoli vydat. "Mně je to jedno, mám na zádech v batohu bombu," doplnil lupič a ukázal batoh.

V té chvíli ale přišel do krámku další zákazník, a tak pachatel z prodejny vybruslil a ujížděl směrem k Andělu přes ulice Viktora Huga, Štefánikova a Kartouzská.

Podle informací policie je hledaný muž běloch starý 30 až 35 let, vysoký přibližně 180 cm, štíhlé postavy. Hovořil česky, na očích měl sluneční brýle. Na sobě pak světlé kapsáče s fialovým trikem s dlouhým rukávem. Batoh na zádech měl černou barvu. "Při přepadení muži vázl jakyk, jakoby pod vlivem návykové látky," doplnili kriminalisté.

Případní svědci přepadení se mohou obrátit přímo na kriminalisty vyšetřující tento případ na čísle 974 855 530, nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám