Hlavní obsah

Muž se vrátil do auta na dálnici pro reflexní vestu, náraz kamiónu nepřežil

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Těžká nehoda s tragickým koncem se stala v noci na pondělí na dálnici D1 u Brna. Nákladní automobil tam narazil do dodávky, která po defektu stála na silnici. Kamión narazil do dodávky ve chvíli, kdy se jeden z členů posádky vracel pro reflexní vestu. Na místě zemřel.

Článek

Nehoda se stala kolem jedné hodiny ráno na 190. kilometru směrem na Brno. „Kamión narazil do dodávky, která zůstala stát na dálnici poté, co jí upadlo kolo," řekl jihomoravský policejní mluvčí Pavel Šváb.

V dodávce cestovalo více lidí, kteří z ní vystoupili a odešli za krajnici. Mladého muže ale napadlo, že se vrátí zpět do vozu, aby si vzal bezpečnostní reflexní vestu. „Právě ve chvíli, kdy byl v autě a vestu hledal, do dodávky narazil kamión,“ doplnil mluvčí.

Nehoda se stala v dálničním pruhu ve směru na Brno. Dálnice byla v tomto úseku přibližně čtyři hodiny neprůjezdná. Policie musela kvůli kolizi odklonit dopravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám