Hlavní obsah

Alfa Romeo po nárazu do kamiónu u Hradce vzplála, tři lidé zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Při střetu osobního vozu s kamiónem zahynuli v úterý večer u Hradce Králové tři lidé. Auto začalo po nehodě hořet a trojice pasažérů v něm nalezla smrt.

Článek

Záchranáři měli nehodu hlášenou krátce po půl jedenácté večer na silnici z Hradce ve směru na Pardubice. Na místě zasahovali také královéhradečtí hasiči. Při jejich příjezdu na místo určení hořela kabina nákladního vozidla Scania i osobní vozidlo, které bylo zaklíněné pod tahačem.

"Řidič osobního vozidla Alfa Romeo jedoucího z Hradce Králové směrem na Pardubice z dosud nejasných příčin vjel do protisměru, kde nejprve lehce narazil do protijedoucího osobního vozidla Škoda Fabia a následně bočně do tahače s návěsem. Obě vozidla skončila ve svodidlech u silnice. Tři lidé v osobním vozidle na místě zemřeli, řidič kamiónu a řidička škodovky vyvázli bez zranění," okomentovala nehodu mluvčí hasičů Martina Žahourková.

Hasiči během čtvrt hodiny uhasili plameny, přesto požár stačil zničit osobní vozidlo, kabinu tahače a poškodit přední stranu návěsu. O vyproštění zaklíněných vozidel se postarala specializovaná firma. Po dobu vyprošťování bylo vypojeno i vedení probíhající nad místem nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám