Hlavní obsah

Dva mladí lidé ze Vsetínska zmizeli a pátrá po nich policie

– Valašské Meziříčí
Právo, rav

Policisté pátrají po čtrnáctileté Sabině Řídké z Valašského Meziříčí, která odjela 31. srpna na výlet se svým přítelem Lubomírem Hašou (19) z Přerovska v jeho tmavě modré felicii s poznávací značkou 3M9 0383 a od té doby se po nich slehla zem.

Foto: Policie ČR, Novinky

Sabina Řídká a Lubomír Háša

Článek

V první zářijový den rodiče obou mladých lidí oznámili jejich pohřešování na policii, ale ta je i po osmi dnech pátrání zatím bezradná.

„Nemáme žádné indicie ani stopy, kde se oba pohřešovaní zdržují. Dívka přitom neměla doma ani ve škole žádné problémy,“ řekla ve čtvrtek Právu mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Policisté proto žádají o pomoc veřejnost, aby v případě, že dívku či mladíka nebo jeho auto spatří, okamžitě kontaktovala policii ve Valašském Meziříčí, a to na čísle 974 680 761, nebo na tísňové lince 158.

Sabina měří 164 centimetrů, má hnědé oči, hnědé dlouhé a rovné vlasy, ale v horní části přebarvené na blond. Z domu odešla oblečená do šedého svetru se zapínáním na zip a červené podzimní vesty s kapucí.

Lubomír měří 190 centimetrů, má hnědé krátké vlasy a modré oči. Oblečenou měl naposledy černou mikinu a kalhoty v téže barvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám