Hlavní obsah

Motorkář vyklopil při úprku před policií spolujezdce a havaroval

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Úprk před policejní hlídkou, vyklopení spolujezdce a nehoda. Takový byl scénář noční jízdy motorkáře, který se snažil v ulicích Prahy ujet policistům. Ti později zjistili, že značka na motorce je kradená.

Článek

Řidič motorky zahlédl policejní vůz ve Vavřenově ulici v Praze 4 a ihned začal ujíždět. Motorku prudce otočil do ulice Vítovcova, hlídka se za ním hned vydala.

„Prudké zrychlení ale nečekal spolujezdec, který se při průjezdu motorky zatáčkou neudržel a vypadl na zem. Z vozu k němu vystoupila policistka, policista za volantem služebního vozu pronásledoval ujíždějícího řidiče dále,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Motorkář pokračoval ve zběsilé jízdě městem, nerespektoval ani červenou na semaforech v jedné z křižovatek.

„Před kruhovým objezdem s ulicemi Československého exilu a K Otočce nezvládl ve velké rychlosti stroj a havaroval. Oba muži byli nakonec předvedeni na místní policejní oddělení,“ doplnila Kropáčová.

Policisté později zjistili, že na motocyklu byla umístěna odcizená registrační značka, vybroušené WIN číslo a odstraněný identifikační štítek.

Reklama

Výběr článků

Načítám