Hlavní obsah

Starší pán našel smrt při své pravidelné procházce v lese

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Nedělní procházka do lesa měla tragický konec pro 84letého seniora z České Vsi na Jesenicku. Po obědě se šel projít do lesa, jak měl ve zvyku. Když se nevrátil do desáté hodiny večerní, oznámil jeho syn pohřešování. Nalezen mrtvý byl v pondělí ráno.

Článek

Do pátrací akce byli ihned nasazeni policisté, horská služba, 14 dobrovolných a 15 profesionálních hasičů z České Vsi a Jeseníku a psovod se psem. Vzhledem k věku a zdravotnímu stavu muže také policejní vrtulník s termovizí.

„Osádce vrtulníku se v pondělí ve čtyři hodiny ráno podařilo lokalizovat tělo pohřešovaného. Nalezeno bylo nedaleko vrcholu Křemenáč. Na místo se na čtyřkolce dostali člen horské služby (HS) s policistou. Muž však již nejevil známky života,“ informoval Právo v pondělí mluvčí jesenických policistů Jiří Černěnko.

Doplnil, že ve špatně přístupném terénu se velmi osvědčila technika hasičů, která zajišťovala dopravu vyšetřovatelů na místo neštěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám