Hlavní obsah

Parta mladých Pražanů se bavila házením vajíček z auta po lidech

Právo, Ludmila Žlábková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaroměř

Vajíčko vyhozené z projíždějícího auta trefilo ve středu po druhé hodině odpoledne chodkyni v Jaroměři na Náchodsku. Incident ohlásil jeden ze svědků policii. Na základě získaných informací zastavila policejní hlídka o chvíli později v České Skalici dvě podezřelá auta s pražskou značkou.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Článek

„Ukázalo se, že v těchto dvou vozech cestuje partička deseti mladých lidí z Prahy, všichni ve věku 17 až 20 let. Na cestu se vyzbrojili platem syrových vajec, která postupně házeli z oken po okolí,“ uvedla náchodská policejní mluvčí Eva Prachařová.

Vyšetřování ukázalo, že se nepatřičné zábavy zúčastnilo všech deset z osazenstva obou automobilů, kratochvíli si nenechali ujít ani oba řidiči.

„Měli velké štěstí, že nezpůsobili nikomu žádné zranění, ani větší škodu. Policisté jejich nemístnou zábavu kvalifikovali jako přestupek a uložili každému nerozdílně tisíc korun blokové pokuty,“ dodala Prachařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám